راه حل اسپم نشدن ایمیل در وردپرس
وقتی یک وب سایت تجارت الکترونیک وردپرس را اجرا می کنید، می خواهید از ارسال سریع ایمیل های خود به مشتریان اطمینان حاصل کنید. با این حال ، به دلیل توسعه هسته وردپرس، ارسال ایمیل از وب سایت برای بسیاری از کاربران کابوسی است. مشکلاتی از جمله اینکه ایمیل هرگز و به هیچ وجه ارسال نمی شد. در موارد دیگر، ایمیل ارسال می شد اما تحویل در جعبه هرزنامه یا اسپم گیرنده پایان یافت.
دلایلی که باعث عدم ارسال ایمیل های وردپرس می شود اول این است که وردپرس برای ارسال ایمیل از تابع ()mail در زبان php استفاده میکند. دلیل دیگر اینکه بسیاری از ارائه دهندگان خدمات الکترونیکی از ابزار های مختلف برای کاهش ایمیل های تبلیغاتی و هرزنامه استفاده میکنند.
نکاتی برای اسپم نشدن ایمیل:
- از وضعیت ارسال کننده ایمیل مطمئن شوید. این ارسال کننده باید از دامنه وب سایت شما استفاده کند. به عنوان مثالinfo@shetaban.com و این که این ایمیل باید از قبل ساخته شده و موجود باشد و حتماً امکان دریافت و ارسال برای آن وجود داشته باشد. برای این منظور حتماً ایمیل مربوطه را چک کنید و از برگشت نخوردن ایمیلها توسط آن مطمئن شوید. چنانچه با آن مشکلی دارید حتما به میزبان داده خود تیکت بدهید ئ مشکل را با آن ها در میان بگذارید.
- گاهی ایمیلی که وارد میکنید از سرویسهای Gmail و… است و چون ایمیل مورد نظر از دامنه سایت شما نیست، عمل نخواهد کرد و احتمال اسپم شدن ایمیلها در وردپرس در این شرایط وجود دارد.
- برای خبرنامهها یک ایمیل جهت مسیر بازگشت تعیین کنید و ترجیحاً ایمیلی باشد که به صورت منظم آن را چک میکنید. خطاها و مشکلات را با کمک آن زودتر متوجه میشوید. در واقع این آدرس ایمیل میتواند همان آدرس فرستنده باشد.
راه حل های جلوگیری از اسپم نشدن ایمیل
سرویسدهندههای ایمیلی یا خدمات ارسال خبرنامه زیادی وجود دارند مانند Mailgun، Sparkpost، Mandrill یا ارسال ایمیل با سرور SMTP جیمیل که محدودیت اسپم شدن ایمیلها در وردپرس را اصلا ندارند. باید آنها را بابید و از آنها استفاده کنید. در این جا ما برای شما ارسال ایمیل با تنظیم SMTP برای ایمیل های WordPress را داریم.
SMTP (پروتکل انتقال ایمیل ساده) مکانیزمی است که شما برای تأیید اعتبار همه ایمیلهای خروجی از آن استفاده می کنید تا اطمینان حاصل کنید که آنها قبل از ارسال توسط سرور امضا شده اند. با تأیید اعتبار از طریقSMTP ، شما ایمیل های خود را از یک حساب کاربری واقعی ارسال می کنید، و ایمیل های شما کمتر به عنوان هرزنامه مشخص می شوند. وردپرس می تواند ایمیل را توسط SMTP با افزونه تأیید اعتبار ارسال کند که عملکرد ایمیل سایت شما را با یک سرور ایمیل معتبر متصل می کند.
از میان افزونه های مختلف WordPress SMTP که موجود هستند Gmail SMTP مورد علاقه بیشتر کاربران است.
نحوه ارسال ایمیلهای وردپرس با استفاده از Gmail SMTP Server
اولین کاری که باید انجام دهید نصب و فعالسازی افزونه Gmail SMTP بر روی وردپرس است.
بعد از فعالسازی این افزونه، باید به صفحهی Gmail SMTP در منوی تنظیمات بروید تا افزونه را کانفیگ کنید.
شما هشداری را مبنی بر نیاز به راه اندازی یک وب اپلیکیشن با حساب gmail خود و تولید کلیدهای API خواهید دید. این کلیدهای API فرآیند احراز هویت سایت شما برای استفاده از Gmail SMTP Server را انجام خواهد داد.
ابتدا برای ساخت اپلیکیشن، برروی لینک web application که در تنظیمات افزونه وجود دارد، کلیک کنید. این لینک شما را به سایت Google Developers Console هدایت میکند. شما باید وارد حساب کاربری gmailکه میخواهید از آن برای ارسال ایمیلهای وردپرس استفاده کنید شوید.
زمانی که لاگین شدید، یک پروژه جدید برای شما ساخته خواهد شد که بصورت پیشفرض Gmail API در آن فعال است.
برای ادامه برروی go to credentials کلیک کنید.
در صفحهی بعد، از شما پرسیده خواهد شد که میخواهید این API را از کجا صدا بزنید؟ در این قسمت باید Web Browser (Javascript) را انتخاب کنید. همچنین برای سوال “What Data will you be accessing?” گزینهی User Data را انتخاب کنید.
یعد از آن برروی “What credentials do i need?” برای ادامهی مسیر کلیک کنید.
سپس راه انداز Gmail API از شما خواهد خواست تا آدرس وبسایتی که مجاز به استفاده از این API است را وارد کنید. در زیر “Authorized JavaScript origins” آدرس وبسایت خود را وارد کنید.
در زیر قسمت “Authorized redirect URLs”، باید آدرسی را که در صفحه تنظیمات افزونهی Gmail SMTP در داشبورد وردپرس را وارد کنید.
حالا بر روی دکمهی “Create client ID” کلیک کنید.
حالا به قسمت راهاندازی OAuth خواهید رسید. به سادگی آدرس gmail خود را انتخاب کرده و اسمی برای این اپلیکیشن انتخاب کنید، ( در این مورد، اسم سایت شما خواهد بود).
زمانی که کارتان تمام شد، برروی دکمهی continue کلیک کنید.
حالا شما gmail API را با OAuth authentication با موفقیت راه اندازی کردید. برروی دکمهی Done کلیک کنید.
حالا لیستی از client ID ها را که برای دسترسی به gmail API ساختهاید، مشاهده خواهید کرد. برروی اسم وبسایت یا نام پروژهای که ساختهاید کلیک کنید.
در صفحه بعد، Client ID و Client Secret keys را خواهید دید.
به راحتی، کلیدها را کپی کرده و در صفحه تنظیمات افزونهی Gmail SMTP برروی سایت وردپرس خود، paste کنید.
بعد از آن، بقیه قسمتهای تنظیمات افزونه را تکمیل کنید. شما باید آدرس gmail خود را در فیلدهای OAuth Email Address و From Email Address وارد کنید. در فیلد From name نیز میتوانید اسم خود و یا اسم سایت خود را وارد کنید.
سپس، TLS را برای نوع رمزنگاری (Encryption) و پورت شماره ۵۸۷ را برای آن انتخاب کنید. در نهایت برروی save changes کلیک کنید تا این تنظیمات ذخیره گردد.
بعد از آنکه صفحهی تنظیمات افزونه ریلود شد، باید به پایین صفحه رفته و برروی دکمهی Grant Permission کلیک کنید.
با این کار شما به صفحه حسابهای کاربری Google انتقال خواهید یافت و در آنجا از شما اجازه دسترسی وبسایت به حساب gmail شما سوال خواهد شد. برروی دکمهی allow برای ادامه کار کلیک کنید.
سپس به صفحهی تنظیمات افزونه Gmail SMTP بر روی سایت وردپرس خود هدایت خواهید شد. حالا مشاهده خواهید کرد که آیکن وضعیت SMTP به رنگ سبز تغییر یافته است.
اکنون شما تمامی مراحل برای راه اندازی سرویسی جهت ارسال ایمیلهای وردپرس از طریق Gmail SMTP sever را با موفقیت پیمودید. حالا میتوانید بر روی تب test email کلیک کنید و ایمیلی با محتوای تستی برای خود بفرستید.