چگونه از وب سرور Nginx در مقابل حملات DDoS محافظت کنیم
چگونه از وب سرور Nginx در مقابل حملات DDoS محافظت کنیم اگر چند وقتی است که در دنیای آنلاین حضور داری، به احتمال زیاد در مورد حملات DDoS صحبت هایی شنیده اید. حملات DDoS واژه جدیدی برای صاحبان سایت ها نیستند. این حملات به روشی از حملات گفته می شود که در آن هکر ترافیکی را از طریق شبکه ها و رایانه های در دسترس خود به یک هدف واحد ارسال می کند و باعث می شود سیستم هدف بسیار مشغول شود. همین امر موجب می گردد سیستم دیگر نتواند به سایر درخواست هایی که از کاربران مجاز ارسال می شود پاسخ دهد. این تاکتیک توسط هکرها برای هدف قرار دادن سایت های خاص و به منظور دریافت باج مورد استفاده قرار می گیرند.
حملات منع سرویس (DOS) و حملات توزیعشده منع سرویس (DDOS) حملات بیرحمانهای هستند. اینگونه از حملات محدودیتهای وب سرور، برنامه کاربردی و وبسایت شما را با ارسال انبوهی از درخواستهای جعلی مورد آزمایش قرار میدهد. نحوه انجام این نوع حمله، فرایند پیدا کردن مبدأ اصلی آن را تبدیل به یک معمای پیچیده میکند.
در طول این حمله، سرور یا شبکه هدف درخواست هایی را از یک سیستم غیر قانونی دریافت می کند. این درخواست ها به طور مکرر ارسال می شوند و همین امر باعث از بین رفتن پهنای باند سیستم هدف می شود. در چنین شرایطی پاسخ سرور کاهش می یابد و در موارد شدید حتی باعث می شود رندر دیگر به درستی کار نکند. انواع مختلفی از حملات DDOS وجود دارد.
پیامدهای حملات DDOS
هزینههای آماده نبودن در مقابل حملات DDOS فراتر از آن چیزی است که میتوان تصور کرد. درواقع این نوع حمله تنها از دسترس خارج شدن موقتی وبسایت و از دست دادن سود حاصل از فروش نیست.
برای کاربران نهایی وبسایت تفاوتی بیت هک شدن وبسایت شما و یا از دسترس خارج شدن آن توسط حمله DDOS وجود نخواهد داشت. چراکه بازدیدکنندگان فکر میکنند وبسایت به خطر افتاده است و دیگر قابلاعتماد نیست.
اگرچه یک فایروال وبسایت خوب قادر به کاهش بیش از ۹۰% حملات DDOS است. ممکن است برخی از وبسایتها به خاطر آسیبپذیری بخصوصی نیاز به اقدامات و مراقبتهای خاص داشته باشند.