مقاله وبلاگ

تفاوت VPS SSD با سرور عادی

فروردین ۷, ۱۳۹۹, نویسنده: ۰ نظر

تفاوت VPS SSD با سرور عادی

تفاوت VPS SSD با سرور عادی در سرورهای مجازی، یک سرور فیزیکال به عنوان سرور میزبان (Host) بدون افزونگی سخت افزاری در نظر گرفته می شود و برروی آن یک مجازی ساز مانند Hyper-V، KVM, VMware و … نصب و با توجه به منابع مربوطه نسبت به ایجاد ماشین های مجازی اقدام می گردد.

سرور مجازی SSD یک سرور خصوصی مجازی است که توسط یک Drive Solid State یا (SSD) تهیه شده است. در این نوع میزبانی ، ارائه دهنده هاستینگ از یک دیسک SSD فیزیکی در سرور فیزیکی خود استفاده می کند.

سرور مجازی HDD به واسطه استفاده از هارد دیسک ها فضا بیشرت با هزینه کمتری برای کاربران مهیا می کند، این سرور ها مناسب ذخیره سازی ، اپلود و دانلود می باشد که دارای منابع سخت افزاری اختصاصی می باشند و قابلیت نصب تمام سیستم عامل ها را دارا هستند.

بهترین انتخاب برای خرید سرور مجازی وابسته به نحوه و مورد استفاده شما از سرور مجازی است اگر نیازمند فضای ذخیره سازی بالا برای فایل های ایستا هستید بهترین انتخاب برای شما سرور های با هارد دیسک HDD و رابط ساتا هست.

اما اگر مورد استفاده شما راه اندازی بانک های اطلاعاتی مانند SQLserver ، MYSQL  و .. به جای فضای زیاد به منابع قدرتمند و سریع احتیاج دارید پیشنهاد ما سرور های مجازی SSD هستند که میتوانند از نظر منابع برای شماعملکرد بیشتر و مقرون به صرفه تری را نسبت به همپای HDD خود دارا شوند.

تفاوت VPS SSD با سرور عادی

تفاوت VPS SSD با سرور عادی

مزایا و معایب سرور مجازی ssd با سرور عادی

ما به تفاوت بین این دو نوع هارد دیسک عبارتند از:

  • دسترسی به داده ها

درایو های ذخیره سازی  SSD کاملا عملکردی متفاوت نسبت به هارد دیسک های HDD  دارند آنها به دلیل عدم وجود عنصر متحرک و دیسک های چرخشی، زمان دسترسی به اطلاعات  فوق العاده پایین و چیزی حدود  0.1  میلی ثانیه است، این در حالی است که هارد دیسک های HDD  به جهت وجود سیستم متحرک و چرخشی خود در بهترین شرایط برای دسترسی به داده، به زمانی بین 5 تا 8 میلی ثانیه نیاز دارند، این عامل مزیت بسیار بالایی است.

  • قدرت پردازش

در سرور های مجازی SSD  سرعت دسترسی سریعتر داده ها منجر به زمان انتظار کوتاه تری برای پردازش درخواست های اطلاعات  می شود.در نتیجه CPU زمان ذخیره شده را برای انجان سایر پروسه ها استفاده میکنید تا در خواست های بیشتری را انجام و پردازش کند.. در سرور های HDD، پردازنده میبایست منتظر رسیدن اطلاعات جهت پردازش باشد در نتیجه صف پروسه ها کند ترحرکت میکند.

  • عملکرد و بازده I/O

با توجه به نحوه  ذخیره سازی داده ها و رویکرد دسترسی که درایو های SSD بر اساس آن عمل میکنند، عملکرد تصادفی I / O آنها شگفت انگیز است. آزمایشات ما نشان داده است که درایو های SSD  می توانند حداقل 6000 I/O در هر ثانیه را مدیریت کنند. در حالی که هارددیسک های HDD یک داستان متفاوت را بیان می کنند.

  • زمان ورود و خروج درخواست ها

در یک آزمایش ما یکی از سرورهای SSD را با تست “خواندن/نوشتن” با بالاترین سرعت بررسی کردیم در کل فرایند، میانگین زمان سرویس برای درخواست I / O کمتر از 20 میلی ثانیه بود.هنگامی که همان تست بر روی سرور با درایوهای HDD انجام شد، متوسط زمان برای درخواست I / O بین 400 تا 500 میلی ثانیه بود.

  • قابلیت اطمینان و ظریب خطا

درایو های SSD  قطعات متحرک ندارند. با توجه به پیشرفت های اخیر در ذخیره سازی داده ها، آنها نسبت به هارد دیسک های معمول HDD بسیار قابل اعتماد تر هستند.بطوری که  نرخ ظریب خطای آنها حدود 0.5٪ است.در حالی که در دیسک های  HDD با توجه به ساختار گردشی آنها احتمال اینکه دیسک دچار اسیب شود و اطلاعات از بین برود چیزی حدود 2% تا 5% درصد میباشد.

مزایا و معایب سرور مجازی ssd با سرور عادی

مزایا و معایب سرور مجازی ssd با سرور عادی

آرزو امیری

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.